Γεωργιάδης: Ο Κοτζιάς ρίχνει την αποτυχία του στη ΝΔ -Εχει ήδη δεχθεί την «μακεδονική» γλώσσα και «εθνότητα»

Γεωργιάδης: Ο Κοτζιάς ρίχνει την αποτυχία του στη ΝΔ -Εχει ήδη δεχθεί την «μακεδονική» γλώσσα και «εθνότητα»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΝΔ δεν έχει δεχθεί τον όρο Μακεδονία διαμηνύει ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας στον Νίκο Κοτζιά πως προσπαθεί να ρίξει την αποτυχία του στη ΝΔ.

«Δεν έχουν ίχνος αληθείας αυτά που λέει ο Κοτζιάς. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει δεχθεί ήδη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα», επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο κανάλι «Ε».

«Η ΝΔ ποτέ δεν έχει δεχθεί τον όρο “Μακεδονία”. Την αποτυχία του ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να την ρίξει στη ΝΔ. Ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχουν δώσει το όνομα “Μακεδονία”», υποστήριξε επιπροσθέτως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι πάγια θέσητου κόμματος αποτελεί η συμφωνία «πακέτο», χωρίς αλυτρωτισμούς και «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα.

Τόνισε δε, τέλος, όσον αφορά το μεσοπρόθεσμο, πως αυτό θα είναι το τέλος της Αριστεράς. «Για πρώτη φορά μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ στους πλούσιους και αυξάνεται στους φτωχούς», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή