Τόσκας: Λόγια του αέρα τα περί ατιμωρησίας του Ρουβίκωνα

Τόσκας: Λόγια του αέρα τα περί ατιμωρησίας του Ρουβίκωνα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, πήρε θέση μετά την απόπειρα εισβολής μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο, χαρακτηρίζοντας «λόγια του αέρα» τα όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση για ατιμωρησία της συγκεκριμένης αναρχικής συλλογικότητας.

«Μέχρι τώρα έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα» είπε ο κ. Τόσκας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με ψέματα.

«Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες», πρόσθεσε.

Ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιτέθηκε και στο Κίνημα Αλλαγής που ζητά συνεχώς την παραίτησή του λέγοντας πως ανακάλυψαν προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015 ξεχνώντας τι γινόταν πριν. «Μαζί με το όνομά τους άλλαξαν και τον τρόπο που βλέπουν την πραγματικότητα» σχολίασε.

Τέλος, υπερασπίστηκε επίσης το έργο του σημειώνοντας ότι η κατάσταση στην Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο με τα χημικά και τα άγρια επεισόδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή