Κοτζιάς: Από το 1 εκατομμύριο φτάσαμε στους 4.000 διαδηλωτές (βίντεο)

Κοτζιάς: Από το 1 εκατομμύριο φτάσαμε στους 4.000 διαδηλωτές (βίντεο)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη ότι ο ελληνικός λαός αρχίζει «να απορρίπτει τα στερεότυπα» εξέφρασε ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στον αριθμό των διαδηλωτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πισοδέρι Φλωρίνης.

«Από 1.000.000 διαδηλωτές πήγαμε στους 100.000 και τώρα στους 4.000. Αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός σπάει τα στερεότυπα» ακούγεται να λέει ο κύριος Κοτζιάς στο βίντεο ενώ προσθέτει τα εξής: «Εδώ οι ντόπιοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται διότι αν έχουν μια ευκαιρία να αναπτυχθούν και να κερδίσουν στη ζωή τους είναι αυτή η συνεργασία των χωρών».

Κατά  τη διάρκεια διαλόγου που είχε με τον περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυυρίας, ο κ. Κοτζιάς  ενημερώνεται για τα επεισόδια και έπειτα ρωτά τον περιφερειάρχη για τον αριθμό των διαδηλωτών  καθώς και για το εάν τα κίνητρά τους ήταν η διαμαρτυρία ή η παρεμπόδιση της τελετής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή