ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Καμμένο: Είναι σε σύγχυση – Τον είχε διαψεύσει ήδη ο Τζανακόπουλος

nd-gia-kammeno-einai-se-sygchysi-amp-8211-ton-eiche-diapseysei-idi-o-tzanakopoylos-2257324

Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ απαντά στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ανέφερε πως θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό η έγκριση της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, εάν και όταν έρθει στη Βουλή, να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Μάλιστα, η ΝΔ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι αυτή η δήλωση του κ. Καμμένου, ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού.

«Δεν υπάρχουν πια λέξεις για να περιγράψει κανείς τον κ. Καμμένο. Η δήλωσή του ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού.

Η Νέα Δημοκρατία εξυπακούεται ότι δεν θα επικυρώσει τη συμφωνία, όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος. Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας.

Κατά τα λοιπά, είναι αναγκαίο για τον τόπο αυτή η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε να λήξει το συντομότερο δυνατό», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Την ίδια ώρα πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωναν πως «ο πανικός των δύο κυβερνητικων εταίρων, τους έχει οδηγήσει πλέον σε πλήρη σύγχυση, καθώς το αίτημα του κ. Καμμένου το είχε απορρίψει μισή ώρα νωρίτερα ο κ.Τζανακόπουλος πριν καν το διατυπώσει», καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε υπογραμμίσει πως δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα, ενώ επιπροσθέτως τόνιζε πως «δεν υπάρχει συνταγματική ανάγκη για κάτι τέτοιο».