Χρυσόγονος: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το Μαξίμου για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών

Χρυσόγονος: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το Μαξίμου για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, o ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος σχολιάζει τις αντιδράσεις μετά την ανεξαρτητοποίηση του  Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ και μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από πλευράς Μαξίμου, αναφορικά με τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών.

Αναλυτικά ο κ. Χρυσόγονος σημειώνει:

«Ο Πάνος Καμμένος ζητάει την παραίτηση του βουλευτή Λαζαρίδη λόγω της ανεξαρτητοποίησής του από τους ΑΝΕΛ. Ο ίδιος το 2014 είχε δεχτεί την προσχώρηση στην K.O. των ΑΝΕΛ του βουλευτή Νικολόπουλου που είχε εκλεγεί με την ΝΔ το 2012

Όποιος φεύγει κρατώντας την έδρα του χαρακτηρίζεται «αποστάτης». Όποιος έρχεται φέρνοντας μαζί και την έδρα του είναι ευπρόσδεκτος. Θαυμάστε λογική Καμμένου.

Το Μαξίμου βλέπει επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη χωρίς να τα κατονομάζει. Όταν πριν λίγους μήνες η βουλευτής Μεγαλοοικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν ωραία και καλά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή