Σκουρλέτης: Δεν θα χαθεί η κυβερνητική πλειοψηφία, υπάρχουν και εφεδρείες

Σκουρλέτης: Δεν θα χαθεί η κυβερνητική πλειοψηφία, υπάρχουν και εφεδρείες

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 «Υπάρχουν συμφέροντα που μοναδικό σκοπό έχουν να ρίξουν την κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «πολιτική του εκτίμηση».

Κληθείς να συγκεκριμενοποιήσει, για την περίπτωση του Γιώργου Λαζαρίδη, ο κ. Σκουρλέτης διερωτήθηκε «γιατί ξαφνικά ο Λαζαρίδης έκανε αυτή την τοποθέτηση και δεν την έκανε πριν μέρες, όπως ο Δημήτρης Καμμένος. Ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα;».

«Αυτή η κυβέρνηση έγινε κάτω από ακραίες συνθήκες. Δεν θα μπορούσε να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση. Βασίστηκε σε δύο δεδομένα: την έξοδο από το πρόγραμμα και την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Ποτέ δεν κρύψαμε τις διαφορές μας, αλλά πάντα λέγαμε ότι αυτός δεν είναι λόγος για να τραυματίσει την κυβέρνηση» σημείωσε.

Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1, εκτίμησε ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα χαθεί. Εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές, αλλά υπάρχουν και εφεδρείες», απαντώντας στο τι θα γίνει στην περίπτωση αποχώρησης και άλλων βουλευτών από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

«Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει την κυβέρνηση για καθυστέρηση, όταν επί 27 χρόνια το θέμα υπάρχει. Σπάσαμε τον ομφάλιο λώρο του αλυτρωτισμού της άλλης πλευράς. Επανακτήσαμε προνόμια από την άλλη πλευρά, όπως το όνομα και η εθνικότητα, αλλά εδώ χαϊδεύαμε την ακροδεξιά. Είμαστε εθνικά υπερήφανοι για την εμπλοκή μας σε αυτή τη συμφωνία», δήλωσε, σχολιάζοντας τη συμφωνία για το ονοματολογικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή