Χατζηδάκης: Οι καταγγελίες περί αποστασίας είναι κωμωδία χωρίς προηγούμενο

Χατζηδάκης: Οι καταγγελίες περί αποστασίας είναι κωμωδία χωρίς προηγούμενο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως κωμωδία που ξεπερνά κάθε προηγούμενο χαρακτήρισε  τις καταγγελίες περί αποστασίας βουλευτών με σκοπό να πληγεί η κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες για πάντα και τώρα άρχισαν να μιλούν για σενάρια αποσταθεροποίησης», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για μια χούφτα ψήφους.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διερωτήθη γιατί δεν υπήρξαν ανάλογες καταγγελίες περί αποστασίας όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έφυγε από την Ένωση Κεντρώων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε πως η τακτική της κυβέρνησης βασίζεται στην πεποίθηση των στελεχών της ότι είναι ανώτερα πολιτικά όντα που πούλησαν τόσα ψέματα πριν τις εκλογές κι ένα κομμάτι του κόσμου τα αγόρασε. «Ας προστατευόσουν τους εαυτούς τους, η χώρα δεν θα καταρρεύσει μαζί τους»,  υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας, τέλος, πως δεν είναι ντροπή να χάνεις εκλογές αλλά είναι ντροπή να εξευτελίζεσαι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή