Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής

Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν προτίθεται να παραδώσει την αντιπροεδρία της Βουλής διαμήνυσε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως διαγράφηκε επειδή ψήφισε όπως του υπαγόρευε η συνείδηση του, επιλογή που προστατεύεται από το Σύνταγμα, όπως σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως πριν την ψηφοφορία δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Δεν μπορεί να περιμένουν να πάω με το κοπάδι», υπογράμμισε ενώ απέρριψε τις καταγγελίες περί αποστασίας του, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αποστατήσει από την συνείδησή του. Ψήφισε κατά της κυβέρνησης έτσι ώστε να μην εξουσιοδοτήσει τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά να υπογράψει την συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ.

Ο Δ. Καμμένος αμφισβήτησε εμμέσως τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ και του Μεγάρου Μαξίμου για σενάρια αποστασίας και άσκησης πιέσεων σε βουλευτές της συμπολίτευσης, εξηγώντας πως όσο ήταν μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν άκουσε ποτέ συνάδελφό του να κάνει λόγο για απειλές οποιουδήποτε είδους, ενώ υποστήριξε πως αν κάποιος βουλευτής απειλείται θα πρέπει να προβεί σε καταγγελία στις αρχές και όχι να απευθύνεται στους δημοσιογράφους, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή