Πάνος Καμμένος για Σκοπιανό: Οταν έρθει η ώρα θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση

Πάνος Καμμένος για Σκοπιανό: Οταν έρθει η ώρα θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολογικό, άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε χαρακτηριστικά: «Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Καμμένου τον οποίο κατονόμασε ως μεσάζοντα συμφερόντων που θέλουν να χρηματίσουν βουλευτές του κόμματός του για να τους ωθήσουν σε ανεξαρτητοποίση.

Αναφερόμενος μάλιστα στον Γιώργο Λαζαρίδη, είπε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεχόταν απειλές τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του: «του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι θέλησαν να τους χρηματίσουν.

Για τον Δημήτρη Καμμένο, είπε επιπλέον ότι «εξελέγη κατά λάθος» αφού είχε το ίδιο επώνυμο με έμένα χωρίς να έχουμε καμία συγγένεια, ενώ για τον Γιώργο Λαζαρίδη είπε ότι την έδρα στη Βουλή «θα την φέρει πίσω θέλει δεν θέλει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή