Γεννηματά: Κυβέρνηση υπό προθεσμία

Γεννηματά: Κυβέρνηση υπό προθεσμία

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί αποχώρησης από την κυβέρνηση όταν έρθει  η ώρα σχολίασε μέσω Twitter η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. 

 
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος είχε τονίσει ότι το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο για του ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».
 
Παράλληλα, αποσαφήνισε ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».
 
Στην ανάρτησή της η Φώφη Γεννηματά σχολιάζει «Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε».
 
Γεωργιάδης: Σκηνοθετημένη πτώση

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» δηλωνει: «Για το αν θα υπάρξει αυτή η πλειοψηφία, πιστεύω ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί από την αρχή, ότι ο πρωθυπουργός θα φέρει αυτή τη συμφωνία την ώρα που θα έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να κάνουν τις εκλογές. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τότε θα ρίξει την κυβέρνηση για να πάει σε εκλογές, λέγοντας ότι «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία», μήπως… τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του. Είναι όλα προμελετημένα».

 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή