Δημ. Καμμένος: Υπογράψαμε τη συμφωνία με πολιτικό δόλο – Δεν παραιτούμαι (βίντεο)

Δημ. Καμμένος: Υπογράψαμε τη συμφωνία με πολιτικό δόλο – Δεν παραιτούμαι (βίντεο)

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος κάνοντας λόγο για «πολιτικά τσαλιμάκια εκ του ασφαλούς» σχολιάζοντας την «καθυστερημένη» όπως είπε, αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας, να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα από όλα αυτά που λέει, αφού ο Τζανακόπουλος είπε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης» και κάλεσε το Μαξίμου «να απαντήσει» ως «οφείλει» στο ερώτημα αν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση».

«Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», τόνισε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και υπογράμμισε ότι «δεν τίθεται θέμα των 180 ψήφων».

Αναφορικά με την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Βουλής, μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, για την οποία ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης του έχει απευθύνει δημόσια έκκληση, απάντησε λέγοντας, «δεν είπα ότι δεν παραιτούμαι, αλλά ότι πρέπει να συζητήσουμε τα διαδικαστικά».

Επικαλέστηκε και πάλι το σχετικό κανονισμό της Βουλής και είπε ότι «οι 182 ψήφοι που πήρα από όλους τους συναδέλφους είναι προσωπικές» και συμπλήρωσε ότι, δεν ανησυχεί για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται για την παράδοση της αντιπροεδρίας.

Εκτίμησε ωστόσο, ότι, «το ζήτημα θα επιλυθεί προς το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο κ. Καμμένος ήρθε σε σύγκρουση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος τον κάλεσε να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.

«Περιμένω από εσάς να παραιτηθείτε. Την πολιτική σας πραμάτεια, αλλού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης, με τον κ. Καμμένο να απαντά:

«Τελειώσατε είστε στο καναβάτσο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή