Κιλκίς: Αποδοκίμασαν τον Πουλάκη για τη συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Κιλκίς: Αποδοκίμασαν τον Πουλάκη για τη συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονες αποδοκιμασίες για τη συμφωνία των Πρεσπών εισέπραξε ακόμη ένα στέλεχος κυβέρνησης, αυτή τη φορά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, όπου βρέθηκε στο Κιλκίς.

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς, καλεσμένος της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μιλήσει για τη μεταρρύθμιση στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Ωστόσο, από νωρίς το απόγευμα τον περίμεναν περίπου 30 άτομα προκειμένου να τον αποδοκιμάσουν για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ που υπέγραψε η κυβέρνηση στις Πρέσπες.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Πουλάκης προσπάθησε να αποφύγει αρχικά τους συγκεντρωμένους, εισερχόμενος στην αίθουσα από τη δεύτερη είσοδο και όχι την κεντρική, όμως δεν απέφυγε τις αποδοκιμασίες, αφού οι περισσότεροι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν στην αίθουσα και μόλις ανέβηκε  στο βήμα ο κ. Πουλάκης ξεκίνησαν τις αποδοκιμασίες οι οποίες διήρκεσαν για αρκετή ώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή