Το σχόλιο Γεννηματά για την αποχώρηση του Ποταμιού

Το σχόλιο Γεννηματά για την αποχώρηση του Ποταμιού

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για αλλαγή στάσης από πλευράς Θεοδωράκης μιλά η Φώφη Γεννηματά, με συνέντευξη που δίνει το Εθνος της Κυριακής. Σε σχετική ερώτηση για την απόχωρηση του Ποταμιού και την επόμενη μέρα  η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Πήρα την πρωτοβουλία, έκανα και θα κάνω τα πάντα ξεπερνώντας δυσκολίες, για την διαμόρφωση όρων συνύπαρξης,  συμπόρευσης και ενότητας στον κατακερματισμένο χώρο της Κεντροαριστεράς. Έτσι προέκυψε το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ως το συλλογικό δημοκρατικό κεκτημένο των εκατοντάδων  χιλιάδων συνιδρυτών του. Αυτό το κεκτημένο δεν απειλείται γιατί οι συνιδρυτές πολίτες  αποτελούν τους μόνους και αναντικατάστατους εγγυητές της πορείας του. Στις εκλογές του Νοεμβρίου και με τις ομόφωνες αποφάσεις μας στο συνέδριο του Μαρτίου, αποτυπώθηκε με σαφήνεια το πολιτικό και προγραμματικό μας πλαίσιο. Σε αυτό δεσμευθήκαμε όλοι.  Ο καθένας με τη αλλαγή στάσης,   αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον προοδευτικό κόσμο και θα κριθεί από αυτόν. Εμείς προχωρούμε μόνο μπροστά με αποφασιστικότητά και αισιοδοξία. Το Κίνημα Αλλαγής δυναμώνει , παρά τα χτυπήματα.  Προχωράμε   με όσους θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν με ευθύνη και συνέπεια την ανόθευτη στρατηγική του αυτόνομου ρόλου απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή