Μπακογιάννη: Είχα ενημερώσει τον Ελληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Αγκυρα

Μπακογιάννη: Είχα ενημερώσει τον Ελληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Αγκυρα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είχα ενημερώσει τον Ελληνα πρέσβη για το ταξίδι μου στην Αγκυρα» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στο Θέμα 104,6, συμπλήρωσε: «Μου έκανε φοβερή εντύπωση ο κ. Τσίπρας, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι στην εξωτερική πολιτική πως οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι απολύτως απαραίτητοι».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που όταν έχω κάποια δυνατότητα την χρησιμοποιώ για το καλό του εθνικού θέματος. Αυτά είναι αυτονόητα για έναν υπεύθυνο πολιτικό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι για την επίσκεψή της στην Αγκυρα ήταν απολύτως ενήμερος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ερώτηση για την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάιο, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως «είναι σαφές ότι, όταν οι πολίτες προσέλθουν σε 4 κάλπες, θα γίνει το έλα να  δεις»  και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να αφήσει πίσω του συντρίμμια, να αφήσει πίσω του το χάος ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή