Ευχαριστίες Παυλόπουλου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη νέα μεγάλη δωρεά υπέρ του Πυροσβεστικού Σώματος

Ευχαριστίες Παυλόπουλου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη νέα μεγάλη δωρεά υπέρ του Πυροσβεστικού Σώματος

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέα Δρακόπουλο και τον ευχαρίστησε θερμώς, εκ μέρους της Πολιτείας, για τη νέα μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος, η οποία θα ενισχύσει καθοριστικώς τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος, και μάλιστα μέσα στη σημερινή, εξαιρετικά κρίσιμη και επώδυνη, συγκυρία της τραγωδίας της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε στον κ. Δρακόπουλο ότι η νέα δωρεά επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά, το γεγονός ότι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» συνεχίζει, μ’ εμβληματικό τρόπο, την λαμπρή Εθνική παράδοση των Μεγάλων Ευεργετών, οι οποίοι στήριξαν πολλαπλώς το Νεώτερο Ελληνικό Κράτος, κυρίως σε δύσκολες περιόδους.

Ο κ. Δρακόπουλος τόνισε, με ιδιαίτερη έμφαση, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι για το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» η συγκεκριμένη δωρεά ενέχει και στοιχεία συμβολής στην εμπέδωση της, τόσο αναγκαίας ιδίως σήμερα, Εθνικής Ενότητας. Και τούτο διότι, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος, η ιδέα της δωρεάς ξεκίνησε από πρόταση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και οριστικοποιήθηκε ύστερα από συνεννόησή του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή