Γεωργιάδης: Κυβερνητικό ρουσφέτι η μεταγωγή Κουφοντίνα

Γεωργιάδης: Κυβερνητικό ρουσφέτι η μεταγωγή Κουφοντίνα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία που οδήγησαν στο «ρουσφέτι» της μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη έναν από τους βασικούς υπεύθυνους για το «κυβερνητικό σόου» στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της "17 Νοέμβρη", έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το "ρουσφέτι" έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει» πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας» σχολίασε ο αντιπρόδρεος της ΝΔ.

Ιδιαίτερα οξείς τόνους χρησιμοποίησε ο κ. Γεωργιάδης και για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «Για τη χυδαιότητα του κ. Πολάκη μιλάει όλη η Ελλάδα» είπε και πρόσθεσε: «Πρόκειται περί ενός χυδαίου υποκειμένου που θα έχει πολλά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, ανάμεσα σε άλλα και για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι. Ο κ. Πολάλκης είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους του σόου της κυβέρνησης τη Δευτέρα (23ης Ιουλίου) το βράδυ. Ο κ. Πολάκης ως υπουργός Υγείας είναι αυτός που πρώτος είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη νεκρών», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή