ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε παντελής έλλειψη ανθρωπιάς

Γεωργιάδης: Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε παντελής έλλειψη ανθρωπιάς

Βολές στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τη διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι που στοίχησε τη ζωή σε δεκάδες  πολίτες.

«Εγώ είμαι σίγουρος ότι ήξερε για νεκρούς ο Τσίπρας Η ιδέα ότι πάνω στα πτώματα αυτό που κυρίως απασχολούσε τον Τσίπρα ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση πιστεύω ότι γύρισε τον διακόπτη. Όλοι αυτοί που έβρισκαν μια δικαιολογία για τον Τσίπρα γύρισαν τον διακόπτη και σιώπησαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο «Θέμα FM» και συνέχισε:

«Η διαχείριση Τσίπρα έδειξε ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ανθρωπιάς».

«Ο Τζανακόπουλος είναι βασικός υπεύθυνος για το σόου της Δευτέρας και της συνέντευξης της Πέμπτης, αλλά είναι ο κολλητός του Τσίπρα και οι κολλητοί τη γλιτώνουν», πρόσθεσε, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης: «Ως υπουργός Υγείας είχε ενημερωθεί για τους νεκρούς και έπαιζε με το κινητό του και το παίζει ανθρωπιστής».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης σε ερώτηση που αφορούσε τις κατηγορίες που μπορεί να προκύψουν από την εισαγγελική έρευνα εξήγησε ότι «αν κριθεί ότι δεν έδωσε εντολή η Περιφέρεια τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας. Εάν κριθεί ότι είχε κάνει εισήγηση η πυροσβεστική τότε μιλάμε για φόνο εξ αμελείας με ενδεχόμενο δόλο και άρα βαρύτερες ποινές».