Νέος κύκλος αντιπαράθεσης Πολάκη με ΠΟΕΔΗΝ

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης Πολάκη με ΠΟΕΔΗΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εκ νέου άνοιξε η χθεσινή δημοσιοποίηση –από την ομοσπονδία– της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που καταδίκασε τον αναπληρωτή υπουργό για συκοφαντική δυσφήμηση. Μετά την απάντηση του κ. Πολάκη που διαμήνυσε ότι θα προσφύγει στο Εφετείο, καθώς και ότι δεν πρόκειται να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του περιεχόμενο της απόφασης –όπως επέβαλε το δικαστήριο–, η ΠΟΕΔΗΝ επανέρχεται στο θέμα δηλώνοντας πως «μόνο σε δημοκρατίες τύπου Μαδούρο οι πολιτικοί είναι υπεράνω του νόμου και των δικαστικών αποφάσεων». Και προσθέτει: «Και όλα αυτά γίνονται υπό την άτυπη κάλυψη της κυβέρνησης, του κυρίου πρωθυπουργού, ο οποίος παρακολουθεί σιωπηρά για μία ακόμα φορά την εκτροπή του υπουργού του, χωρίς να αντιδρά, όπως έχει κάνει δεκάδες φορές στο παρελθόν, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό την κάλυψή του».

Εν τω μεταξύ, νέα επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε χθες ο κ. Πολάκης. Με τίτλο «Ορυμαγδό ψεύδους και υπονόμευσης εσείς…; Οργασμό έργου και αναβάθμιση της δημόσιας υγείας εμείς…!», το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαριθμεί αποφάσεις ενίσχυσης δημόσιων μονάδων υγείας που έχει λάβει εντός του Αυγούστου ο κ. Πολάκης. Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για «ορυμαγδό της απαξίωσης και της αήθους παραπλάνησης στα οποία έχει επιδοθεί αυτές τις ημέρες το παλιό και κατεστημένο πολιτικό προσωπικό της αντιπολίτευσης και στα οποία έχει λόγους και συμφέρον να καταφεύγει όσο πλησιάζει η μέρα απαλλαγής από μνημόνια και ασφυκτική επιτήρηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή