Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου σε Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου σε Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

3' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακόπουλου για την κατάκτηση του χρυσού και του αργυρού μεταλλίου, αντίστοιχα, στο άλμα επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου έδωσε ο πολιτικός κόσμος.

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τις επιτυχίες των Ελληνίδων αθλητριών στο Βερολίνο

«Με τη νέα εμβληματική Ευρωπαϊκή σας διάκριση επιβεβαιώνετε, στο ακέραιο, την θέση σας στη κορυφή του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς την Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου. Δίνετε παραλλήλως, «μοναδικό παράδειγμα κύρους και ήθους στη νέα γενιά», πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια και καλή πορεία για νέες κορυφαίες επιδόσεις» κατέληξε στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τα θερμά του συγχαρητήρια, «τόσο για την μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία σας όσο και για την σταθερή άνοδό σας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα» απέστειλε στην «αργυρή» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος: «Καλή δύναμη για την συνέχεια που, είμαστε βέβαιοι, θα είναι το ίδιο λαμπρή», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αλέξης Τσίπρας: Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου σας ευχαριστούμε

Τις ευχαριστίες του για την επιτυχία των ελληνικών χρωμάτων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου εκφράζει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μετά τα μετάλλια στο άλμα επί κοντώ της Κατερίνας Στεφανιδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Οι ελληνικές επιτυχίες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου φέρνουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη όλων μας. Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου σας ευχαριστούμε γι' αυτή την ιστορική επιτυχία στο άλμα επί κοντώ. #EC2018 #Berlin2018" αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση του.

 

Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.

Συγχαρητήρια για το «μοναδικό επίτευγμα της κατάκτησης του χρυσού και αργυρού μεταλλίου στο ίδιο άθλημα, στο άλμα επί κοντώ», στην Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για μια  μεγάλη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού, μια πρωτοφανής επιτυχία μια χώρα να κατακτά την πρώτη και τη δεύτερη θέση με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου στο ίδιο άθλημα, το άλμα επί κοντώ, έχοντας στον τελικό μια ακόμη αθλήτρια, την Ελένη Πόλακ, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το επίτευγμα των δύο μεταλλίων αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αποφασιστικότητα ανταμείβονται.

Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου για την υπερπροσπάθειά τους και τη μεγάλη διπλή νίκη, συγχαρητήρια στους προπονητές, την Ομοσπονδία τους και όλους όσους στήριξαν τις αθλήτριες μας στην πορεία τους».

Συγχαρητήρια στην Κ. Στεφανίδη και την Ν. Κυριακοπούλου από τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια στις Ελληνίδες αθλήτριες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου για την μεγάλη τους επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο να κατακτήσουν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στο άλμα επί κοντώ έδωσε μέσω Διαδικτύου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη και ασημένια η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Βερολίνο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά! Εκεί που της αξίζει! Μας κάνατε υπερήφανους ξανά», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

 

Κίνημα Αλλαγής: Κατερίνα και Νικόλ συγχαρητήρια για την ιστορική επιτυχία σας

«Ο ελληνικός αθλητισμός ζει μοναδικές στιγμές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Γερμανίας. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου έκαναν το 1-2 στον τελικό του επί κοντώ και φόρεσαν στο στήθος το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα.

Η στιγμή αυτή των δύο «χρυσών» κοριτσιών μας δεν περιγράφεται με λέξεις, ούτε από το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού στίβου δύο αθλητές μας, κατέκτησαν τις ισάριθμες πρώτες θέσεις.

Κατερίνα και Νικόλ συγχαρητήρια για την ιστορική επιτυχία σας και σας ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίσατε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής.

Συγχαρητήρια Στ. Θεοδωράκη στις επικοντίστριες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου

«Μπράβο στην Κατερίνα Στεφανίδη και στη Νικόλ Κυριακοπούλου που μας ανέβασαν σήμερα στα ύψη με το χρυσό – αργυρό στο επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Πρόσθεσε, δε, ότι «ο ελληνικός στίβος μας χαρίζει χαμόγελα που τόσο έχουμε ανάγκη ειδικά αυτό το καλοκαίρι της θλίψης». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή