Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Μαρία Μπελιμπασάκη

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Μαρία Μπελιμπασάκη

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια μηνύματα στην Μαρία Μπελιμπασάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, απέστειλαν η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Τα συγχαρητήριά του στην Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στον τελικό του αγώνα 400 μέτρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο εξέφρασε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια, όχι μόνο για τη μεγάλη σας επιτυχία και την αντίστοιχη εξαιρετική επίδοσή σας, αλλά και διότι με τον συγκλονιστικό σας αγώνα αποδείξατε διεθνώς τι σημαίνει Ελληνική Ψυχή», αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η προεδρία.

«Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα» έγραψε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο twitter.

 

 

«Ο ελληνικός στίβος μεγαλουργεί. Απόψε ήταν η σειρά της Μαρίας Μπελιμπασάκη να μας ανεβάσει στους ουρανούς με τη συγκλονιστική κούρσα της. Μαρία σε ευχαριστούμε όπως και όλους τους αθλητές μας γι' αυτόν τον μαγικό Αύγουστο» τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

 

 

«Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!».

 

 

Από την πλευρά της η  επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγή, Φώφη Γεννηματά, έγραψε στο twitter:

«Συγχαρητήρια Μαρία Μπελιμπασάκη για το ασημένιο μετάλλιο. Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή