Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια

3' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του τέταρτου χρυσού μεταλλίου της καριέρας του, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης, απέστειλαν η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Παυλόπουλος: Θερμά συγχαρητήρια

«Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα "χρυσή" Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος», ανέφερε σε συγχαρητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Τσίπρας: Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό

Τα θερμά του συγχαρητήρια απεύθυνε ο πρωθυπουργός στον χρυσό πρωταθλητή, Λευτέρη Πετρούνια, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το 4ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που τον καθιστά πολυνίκη αλλά και έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του θεσμού. Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Βούτσης: Στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής

«Η νέα εξαιρετική επίδοση του Λευτέρη Πετρούνια που του εξασφάλισε το τέταρτο χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Γυμναστικής τοποθετεί τον Ελληνα αθλητή στην ιστορική παγκόσμια ελίτ των αθλητών της γυμναστικής» τόνισε σε συγχαρητήρια δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Επίσης, υπογράμμισε πως η επανάληψη του άθλου του τόσες φορές δείχνει την επιμονή, την αγωνιστικότητα και την προσήλωση στους στόχους του.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του, όπως και στις νέες μεγάλες ελπίδες της κωπηλασίας την Μαρία Κυρίδου και την Χριστίνα Μπούρμπου, οι οποίες αναδείχθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Ρατσίτσε της Τσεχίας, πραγματοποιώντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ» σημείωσε ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

«Οι αθλητές της πατρίδας μας με την επιμονή, την προσήλωση και την αγωνιστικότητά τους διακρίθηκαν αυτές τις μέρες σε διεθνείς διοργανώσεις στον στίβο, την κολύμβηση, τη γυμναστική, την κωπηλασία και το τένις οδηγώντας σε μια πρωτόγνωρη άνοιξη τον ελληνικό αθλητισμό. Οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές προέρχονται από τη νέα γενιά που αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, βγαίνοντας από την βαριά σκιά των μνημονίων. Μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση».

Βασιλειάδης: καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος

Ως τον καλύτερο αθλητή στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής χαρακτηρίζει τον Λευτέρη Πετρούνια ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος μέσω twitter εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Ελληνα πρωταθλητή, για τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο στους κρίκους, που κατέκτησε στη Γλασκόβη.

«Ο Λευτέρης μας πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

 

 

Μητσοτάκης: Απλά υποκλινόμαστε

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκώβης, έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Χωρίς πολλά λόγια… Απλά υποκλινόμαστε!» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Γεννηματά: Λευτέρη, σε ευχαριστούμε για όλα

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια  έδωσε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανε όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε για όλα» σημείωσε σε ανακοίνωσή της η κ. Γεννηματά.

Θεοδωράκης: Οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού

«Λευτέρη Πετρούνια συνέχισε ακάθεκτος. Γιατί, ναι, οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού» έγραψε από την πλευρά του στο twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή