Σταϊκούρας: Η έξοδος από το μνημόνιο δεν είναι καθαρή -Οι δεσμεύσεις είναι πολύχρονες

Σταϊκούρας: Η έξοδος από το μνημόνιο δεν είναι καθαρή -Οι δεσμεύσεις είναι πολύχρονες

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κριτική στην κυβέρνηση για τη μη καθαρή έξοδο από το μνημόνιο και την υψηλή φορολόγηση, μεταξύ άλλων, άσκησε ο Χρήστος Σταϊκούρας, τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Φθιώτιδας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι ένας επικείμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης «δεν θα αλλάξει το κλίμα».

«Μάταιος ο κόπος, το κλίμα δεν αλλάζει. Η κυβέρνηση ζυγίστηκε με τα προβλήματα της χώρας και βρέθηκε ελλιποβαρής», σημειώνει σε συνέντευξή του στην RealNews.

Μάλιστα, σχολίασε ότι η έξοδος από το μνημόνιο δεν είναι καθαρή, διότι «οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι βαριές και πολύχρονες, πολύ πιο ασφυκτικές από αυτές των άλλων κρατών-μελών που βγήκαν από τα μνημόνια».

Εξάλλου, επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ να μειωθεί η φορολογία και κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση. «Για να μειώσεις τους φόρους, θα πρέπει και να το πιστεύεις. Δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, ο αρμόδιος υπουργός όχι μόνο ιδεολογικά δεν το πιστεύει, αλλά και αιθεροβατεί, υποστηρίζοντας ότι η φορολογία των πολιτών δεν είναι υψηλή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή