Ζαχαράκη: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα αφήσει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού

Ζαχαράκη: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα αφήσει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την για «άλλη μία ψεύτικη υπόσχεση». Αφορμή, η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Δημήτρη Καρέλα ότι 35.000 παιδιά δεν θα βρουν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς τη φετινή χρονιά.

«Εχουν μείνει 30.000 με 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρυσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδικά εκτός» υπογράμμισε ο κ. Καρέλας.

«Αλλη μια ψεύτικη υπόσχεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ: Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις όχι μόνο των αρμοδίων υπουργών, αλλά ακόμη και του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας παραδέχθηκε ότι 35 χιλιάδες παιδιά θα μείνουν και φέτος εκτός παιδικών σταθμών» ανέφερε από την πλευρά της η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη και συνέχισε:

«Επαναλαμβάνουμε την αδιαπραγμάτευτη προγραμματική μας δέσμευση: η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα αφήσει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή