Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων Ανδρών

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων Ανδρών

3' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απέστειλαν η πολιτική και η πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Παυλόπουλος: Αφετηρία για άλλα μεγάλα επιτεύγματα

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία ευρωπαϊκή σας επιτυχία. Η οποία, είμαστε βέβαιοι, αποτελεί την αφετηρία για άλλα μεγάλα επιτεύγματά σας στο μέλλον», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Βούτσης: Το μέλλον σας ανήκει

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Στο συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρει:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, σας συγχαίρω θερμά για τη μεγάλη επιτυχία σας που ήρθε να προστεθεί στις πρόσφατες διακρίσεις του ελληνικού αθλητισμού.

Το γεγονός ότι το 2017 στο Βελιγράδι κατακτήσατε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην υδατοσφαίριση, αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, σχέδιο, επιμονή στους στόχους και αποφασιστικότητα μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα μέλλον γεμάτο με επιτυχίες. Η νέα διάκρισή σας αναδεικνύει, για μία ακόμη φορά, τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας. Το μέλλον σας ανήκει.

Είναι το έκτο μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο 2018 για την ελληνική υδατοσφαίριση, που επιβεβαιώνει ότι δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων, διαχρονικά, στη χώρα μας».

Τσίπρας: Οι επιτυχίες σας δίνουν χαρά και συγκίνηση σε όλους μας

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έδωσε «συγχαρητήρια» στην Εθνική Ομάδα Πόλο Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στην Εθνική Νεανίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε το tweet του

 

 

Βασιλειάδης: Και πρώτοι και αήττητοι

Μέσω twitter ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, απέστειλε τα συγχαρητήριά του στην χρυσή Εθνική ομάδα πόλο Νέων Ανδρών.

«Και πρώτοι και αήττητοι! Ακόμα μια χρυσή σελίδα για το ελληνικό πόλο! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας Τεο Λοράντο! Αποδεικνύουν σε μια ακόμα διοργάνωση όχι μόνο το ταλέντο τους αλλά και την άρτια οργάνωση της ομοσπονδίας. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε ο κ. Βασιλειάδης.

 

 

Μητσοτάκης: Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους ξανά

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω twitter, συνεχάρη την εθνική ομάδα πόλο για την επιτυχία της.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων που, κερδίζοντας έναν συναρπαστικό τελικό, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους ξανά!» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

 

 

Γεννηματά: Το χρυσό είναι το χρώμα του ελληνικού πόλο

«Το χρυσό είναι το χρώμα του ελληνικού πόλο και η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών φρόντισε να το επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά», ανέφερε από την πλευρά της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους συντελεστές για την τεράστια επιτυχία της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης».

 

 

Μαυρωτάς: Το πόλο μας «κακομαθαίνει» όμορφα αυτό το καλοκαίριΟ βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, συνεχάρη, μέσω twitter την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών στο Πόλο, γράφοντας:

«Μπράβο στα παιδιά της εθνικής νέων πόλο και στον προπονητή τους για την επιβλητική παρουσία της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αήττητοι. Το πόλο μας «κακομαθαίνει» ομορφα αυτό το καλοκαίρι και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή