ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν πρωταθλητισμό στους φόρους

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνουν πρωταθλητισμό στους φόρους

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, αναφορικά με την έκθεση του ΟΟΣΑ και το ρεκόρ αυξήσεων των φόρων που καταγράφεται στην Ελλάδα.

«Nα λοιπόν που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνει κάπου πρωταθλητισμό: στους φόρους. H έκθεση του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με την οποία στην Ελλάδα καταγράφηκε η μεγαλύτερη αύξηση φόρων ως ποσοστό του ΑΕΠ μεταξύ 2015 και 2016, περιγράφει αυτό που ζουν όλοι οι Έλληνες: την υπερφορολόγηση που σκοτώνει την ανάπτυξη και αποδεκατίζει το ήδη μειωμένο εισόδημα των νοικοκυριών» αναφέρει ο κ. Τσιόδρας σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Τη στιγμή που η παγκόσμια τάση σε αυτό το διάστημα ήταν η μείωση των φόρων επιχειρήσεων και προσώπων για να αυξηθούν οι επενδύσεις και η ανάπτυξη, στην Ελλάδα ακολουθήθηκε η εντελώς αντίστροφη πορεία. Κι αυτό λόγω των καταστροφικών επιλογών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι εξακολουθούν να πανηγυρίζουν για τα υπέρογκα πρωτογενή πλεονάσματα, ελπίζοντας ότι με αυτά θα εξαγοράσουν ψήφους. Η χώρα πλήρωσε και πληρώνει ακριβά τον τυχοδιωκτισμό, την ανικανότητα και τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Το κόστος της κυβερνητικής πολιτικής είναι τεράστιο για τους πολίτες κι αυτό δεν αλλάζει με όποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις επιχειρήσει ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ ενόψει προεκλογικής περιόδου» καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.