Γεννηματά: Αμετανόητος και προκλητικός ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Γεννηματά: Αμετανόητος και προκλητικός ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε «αμετανόητος και προκλητικός» στη ΔΕΘ, σχολίασε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως πάγια πολιτική του είναι να μοιράζει φτώχεια και «ψίχουλα» στους πολίτες ώστε να τους δημιουργεί την εντύπωση ότι τον χρειάζονται.

Η κ. Γεννηματά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ομάδα οπορτουνιστών που κυβερνά «καιροσκοπικά», δίχως να νοιάζεται για τους πολίτες και τάζει παροχές τις οποίες θα κληθούν να υλοποιήσουν επόμενες κυβερνήσεις.

Παράλληλα τόνισε πως η περικοπή των συντάξεων που τώρα υπόσχεται ότι θα εμποδίσει η κυβέρνηση ήταν μέτρο που η ίδια προνομοθέτησε και έχει επανειλημμένα δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει.

Ο κ. Τσίπρας «μας έχει δέσει χειροπόδαρα» όσον αφορά τις συντάξεις, είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας πως η χώρα πετύχαινε ούτως ή άλλως τους στόχους στην εξοικονόμηση πόρων από το ασφαλιστικό.

Ο πρωθυπουργός «είναι δέσμιος των αποφάσεων που έχει πάρει και του Μνημονίου που υπέγραψε», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή