Η ΝΔ ζητάει την παραίτηση Μυλόπουλου -Με αφορμή τις αποκαλύψεις για το ΑΠΘ

Η ΝΔ ζητάει την παραίτηση Μυλόπουλου -Με αφορμή τις αποκαλύψεις για το ΑΠΘ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του Γιάννη Μυλόπουλου, προέδρου της Αττικό Μετρό, ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις αποκαλύψεις για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ας σημειωθεί, ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την άσκηση ποινικών διώξεων για ακίνητο που απέκτησε το Πανεπιστήμιο και όπως επισημαίνει η ΝΔ ο κ. Μυλόπουλος, ως πρώην Πρύτανης του Α.Π.Θ. ο κ. Μυλόπουλος εμφανίζεται να μεθόδευσε την αγορά κτιρίου για το πανεπιστήμιο με καπέλο 9 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την αρχική αποτίμηση που είχε γίνει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά την αποκάλυψη για την πρωτόδικη καταδίκη του Προέδρου της ΔΕΗ, κ. Παναγιωτάκη, και έτερος εκλεκτός του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται μπλεγμένος σε πολύ σοβαρή υπόθεση που ερευνά η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον κ. Γιάννη Μυλόπουλο, Πρόεδρο της Αττικό Μετρό και πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ3. Ο κ. Μυλόπουλος, ως πρώην Πρύτανης του Α.Π.Θ., εμφανίζεται να μεθόδευσε την αγορά κτιρίου για το πανεπιστήμιο με καπέλο 9 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με την αρχική αποτίμηση που είχε γίνει.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αυτονόητο: έχει ο κ. Μυλόπουλος τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί  μέχρι τουλάχιστον να διαλευκανθεί αυτή η πολύ σοβαρή υπόθεση; Και αν δεν σκοπεύει να παραιτηθεί μόνος του, μήπως θα πρέπει να τον παραιτήσει ο κ. Σπίρτζης από την νευραλγική θέση στην οποία τον έχει τοποθετήσει; Αναμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση εντός της ημέρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή