ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίνα Νικολοπούλου κατά Πολάκη: Θα μιλήσουν τα δικαστήρια

Λίνα Νικολοπούλου κατά Πολάκη: Θα μιλήσουν τα δικαστήρια

Την αντίδραση της Λίνας Νικολοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINDWORK προκάλεσε το παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον της, χθες στη Βουλή.

Η ίδια δήλωσε: «Ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον μου με τα γνωστά ψεύδη και τις συκοφαντίες που τον οδηγούν στο δικαστήριο… Αναρωτιέμαι, ο Παύλος Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του, ώστε να έχει την ευκαιρία να αποδείξει τα λεγόμενά του στο δικαστήριο;  Ή μήπως θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία και θα αφήσει να συρθούν στα δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και απιστία στην υπηρεσία οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον υπάκουσαν; Για τον κύριο Πολάκη, ας πάνε στην πυρά οι δημόσιοι υπάλληλοι… τη δουλίτσα μας να κάνουμε. Ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει. Θα μιλήσουν τα δικαστήρια…».

Το έναυσμα έδωσε η διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή αναφορικά με τη μηνυτήρια καταγγελία της εναντίον του ιδίου του Παύλου Πολάκη, του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού αλλά και δημοσίων υπαλλήλων, για απιστία στην υπηρεσία και ζημία του ελληνικού κράτους μετά την απένταξη εκτελεσμένου και αποπληρωμένου έργου Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. η οποία καταλήγει σε ζημιά του ελληνικού κράτους.