Στ. Θεοδωράκης: Η πρόταση Καμμένου είναι απλώς γελοία

Στ. Θεοδωράκης: Η πρόταση Καμμένου είναι απλώς γελοία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; – δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία», σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο λεγόμενο «plan b» που πρότεινε ο Πάνος Καμμένος για τη συμφωνία Ελλάδος – FYROM στις ΗΠΑ και τις προτάσεις του για δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

«Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;), συνεχίζει ο κ.Θεοδωράκης και προσθέτει: «Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα, καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής».

«Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή – δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα», τονίζει κλείνοντας ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή