ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Η πρόταση Καμμένου είναι απλώς γελοία

Στ. Θεοδωράκης: Η πρόταση Καμμένου είναι απλώς γελοία

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; – δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία», σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο λεγόμενο «plan b» που πρότεινε ο Πάνος Καμμένος για τη συμφωνία Ελλάδος – FYROM στις ΗΠΑ και τις προτάσεις του για δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

«Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;), συνεχίζει ο κ.Θεοδωράκης και προσθέτει: «Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα, καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής».

«Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή – δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα», τονίζει κλείνοντας ο επικεφαλής του Ποταμιού.