ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Υποσχόμαστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα (φωτογραφίες)

Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Υποσχόμαστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα (φωτογραφίες)

Την έμπρακτη συμπαράστασή του στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12.00 το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, που χθες το βράδυ δέχθηκε καταδρομική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων.

Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Υποσχόμαστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα (φωτογραφίες)-1

Εξερχόμενος από το Αστυνομικό Τμήμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

«Είμαι εδώ για να εκφράσω την έμπρακτη συμπαράστασή μου στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι στοχοποιούνται πια καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς ισχυρή Αστυνομία. Δεσμεύομαι, για άλλη μια φορά, ότι αυτά τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά ταυτόχρονα εγκαθιδρύουν και ένα συνολικό αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες, θα παταχθούν με αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα που θα μας εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός τις τύχες της χώρας».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Ένα σχόλιο ακόμα: Φαίνεται ότι έπρεπε να μαθευτεί η δική μου παρουσία εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, ένα Αστυνομικό Τμήμα το οποίο έχει στοχοποιηθεί επανειλημμένως, για να ευαισθητοποιηθεί, επιτέλους, η πολιτική και η επιχειρησιακή ηγεσία της Αστυνομίας, να έρθουν εδώ να δουν τι πραγματικά συμβαίνει. Και αναρωτιέμαι τι περιμένουν κάποιοι, αν περιμένουν να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους. Και μιας και η κυρία Υπουργός είναι εδώ, ίσως είναι καλό να πεταχτεί και μια βόλτα λίγο παρακάτω να δει και τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα τα οποία ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τα οποία υπονομεύουν με τρόπο βάναυσο και τον ίδιο το χαρακτήρα του δημοσίου Πανεπιστημίου.

Οι Έλληνες πολίτες σήμερα, όχι μόνο εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στις γειτονιές της Αθήνας, στην ελληνική περιφέρεια, αισθάνονται απροστάτευτοι. Το πρώτο χρέος κάθε οργανωμένης πολιτείας είναι να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών. Αυτό είναι κάτι το οποίο την επόμενη μέρα θα το κάνουμε πράξη».

Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Υποσχόμαστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα (φωτογραφίες)-2

Μητσοτάκης από το ΑΤ Ομονοίας: Υποσχόμαστε να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα (φωτογραφίες)-3