Σύγκρουση Χατζηδάκη – Παπαγγελόπουλου

Σύγκρουση Χατζηδάκη – Παπαγγελόπουλου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και στον Κωστή Χατζηδάκη προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, με αφορμή τις αναφορές του Παύλου Πολάκη ότι οι εκλογές θα κερδηθούν «αν βάλουν κάποιους στη φυλακή», ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν εκείνη που έκανε «πογκρόμ διώξεων για επικοινωνιακούς λόγους», φωτογραφίζοντας επί της ουσίας την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και τις διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον στελεχών της επί κυβέρνησης Σαμαρά. «Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή δήλωση», για την οποία ο κ. Παπαγγελόπουλος θα έπρεπε είτε να παραιτηθεί είτε να αποπεμφθεί. Απαντώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για «απελπισμένη και αποτυχημένη προσπάθεια στοχοποίησής του» και υποστήριξε ότι αναφερόταν σε επιχειρηματίες και όχι σε πολιτικούς, προκαλώντας νέα απάντηση του κ. Χατζηδάκη, ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει σε ποιο πογκρόμ αναφέρεται και ποιους εννοεί «αν όχι τους χρυσαυγίτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή