Ν. Παππάς: Το μήνυμα του πρωθυπουργού έχει καταγραφεί ακόμα και από αυτούς που δεν ήθελαν τη συμφωνία

Ν. Παππάς: Το μήνυμα του πρωθυπουργού έχει καταγραφεί ακόμα και από αυτούς που δεν ήθελαν τη συμφωνία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι επιλογές πολιτικής έχουν γίνει. Δεν είναι θέμα προσώπων. Αλλωστε, στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής υπήρξε η απόλυτη ταύτιση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος σχολίασε από τις Βρυξέλλες το ζήτημα παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» ο κ. Παππάς έκανε λόγο για μια πρωθυπουργική παρέμβαση, η οποία θα διασφαλίσει την ομαλή κυβερνητική λειτουργία, ενώ χαρακτήρισε εύστοχη τη σημερινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου περί μιας «ακατανόητης» παραίτησης εκ μέρους του κ. Κοτζιά.

«Η κίνηση του πρωθυπουργού ήταν κίνηση τόλμης γιατί ανέλαβε ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο με ρητή δέσμευση – η οποία δεν συνηθίζεται – και ειδική αναφορά σε ένα από τα θέματα που αφορούν το υπουργείο Εξωτερικών», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς.

Χαρακτήρισε δε φλέγον ζήτημα το Μακεδονικό, συμπληρώνοντας ότι το πόσο σημαντικό είναι αυτό για την κυβέρνηση, έχει καταγραφεί από όλους, ακόμα και από αυτούς που δεν θα ήθελαν λύση του και συγχέουν την αλλαγή στο υπουργείο Εξωτερικών με αλλαγή πλεύσης.

«Η Ελλάδα δεσμεύεται από τη Συμφωνία των Πρεσπών σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο», είπε κλείνοντας το θέμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή