ΠΟΛΙΤΙΚΗ

NΔ: Ο Τσίπρας φοβάται να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά

NΔ: Ο Τσίπρας φοβάται να δημοσιοποιήσει την επιστολή Κοτζιά

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την τοποθέτησή του για την επιστολή παραίτησης Κοτζιά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι πρωθυπουργός κάτι φοβάται», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου συμπληρώνοντας επιπροσθέτως:

«Η αλήθεια όμως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες».

Ας σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε πως την Πέμπτη πληροφορήθηκε πως υπάρχει μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο του με την ένδειξη «αυστηρά προσωπικό». «Θα την διαβάσω με προσοχή όταν επιστρέψω άλλωστε, αύριο, θα συναντηθώ κατ’ ιδίαν και με τον Νίκο Κοτζιά. Ωστόσο δεν συνηθίζω ποτέ να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε μένα ως "αυστηρά προσωπικές". Και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του.