Κυβερνητικός εκπροσώπος ΠΓΔΜ προς Καμμένο: Διασπείρατε fake news

Κυβερνητικός εκπροσώπος ΠΓΔΜ προς Καμμένο: Διασπείρατε fake news

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ, προκάλεσε η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, με σχόλιο για τις καταγγελίες περί δωροδοκιών βουλευτών της αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ προκειμένου να ψηφίσουν τη συμφωνία.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στις καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες βουλευτές του VMRO δέχθηκαν μέχρι και 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών.

«Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Σκοπιανής πλευράς.

 

Λίγο μετά την ανάρτησή του κ. Καμμένου, ο Μίλε Μποσνιακόφσκι έσπευσε να απαντήσει σε έντονος ύφος εκφράζοντας την ενόχλησή του, καλώντας τον, ωστόσο, να εργασθούν από κοινού για το καλό της δημοκρατίας και της διπλωματίας, για τη φιλία των δύο λαών.

Στην απάντησή του δε, επικρίνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως διαδίδει Fake News τα οποία και η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ έχει ήδη διαψεύσει.

Κυβερνητικός εκπροσώπος ΠΓΔΜ προς Καμμένο: Διασπείρατε fake news-1

 

«Αγαπητέ κύριε Καμμένε, παρακαλώ ενημερωθείτε ότι μοιραστήκατε fake news που ήδη έχουν διαψευστεί επίσημα από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας, ας δουλέψουμε για τη φιλία ανάμεσα στις χώρες μας» τουίταρε ο Μίλε Μποσνιακόφσκι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή