ΝΔ για Παπαντωνίου: Ο δικαστικός έλεγχος που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους

ΝΔ για Παπαντωνίου: Ο δικαστικός έλεγχος που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επίσημη τοποθέτηση μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. 

«Ο δικαστικός έλεγχος του κ. Γ. Παπαντωνίου που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών. Για να διαταχθεί προσωρινή κράτηση, προφανώς η Δικαιοσύνη έκρινε ότι υπήρχαν λόγοι που την καθιστούσαν αναγκαία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Το Μαξίμου για ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, για τη στάση της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής:

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν.

Εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης. Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή