Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την προφυλάκιση Παπαντωνίου

Πόλεμος ανακοινώσεων Μαξίμου-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την προφυλάκιση Παπαντωνίου

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόλεμος ανακοινώσεων προκλήθηκε μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου με τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Μαξίμου: Μητσοτάκης και Γεννηματά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

«Οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει. Πως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά είναι οι διαφορετικές όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας στη συνέχεια: «Του παλιού πολιτικού συστήματος που πασχίζει να επανέλθει στην εξουσία, για να προωθήσει τις "μεταρρυθμίσεις" που άφησαν στη μέση ο κ. Παπαντωνίου και οι λοιποί "εκσυγχρονιστές"», σημειώνει στην τελευταία ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

ΚΙΝΑΛ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ. Τσίπρα

Την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής είχε προκαλέσει η αρχική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που καλούσε τα δύο κόμματα να πάρουν θέση για την εξέλιξη και να σταματήσουν παράλληλα να κάνουν λόγο για σκευωρία της κυβέρνησης.

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ.Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200 δισ. ευρώ κι έγινε ο καλύτερος χορηγός της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη» σημείωνε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στην απάντησή του στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζοντας επιπροσθέτως

«Περιμένουμε όμως να σπάσει την αφωνία του και να απολογηθεί για τις κατηγορίες του υπουργού του ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος».

ΝΔ: Ρωτήστε τον Κοτσακά για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα

H αξιωματική αντιπολίτευση στην απάντησή της κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «σύγχυση», υπενθυμίζοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της ΝΔ.

«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωνε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή