Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κοτζιά – Καμμένου

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κοτζιά – Καμμένου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαμάχη που ξέσπασε από την περασμένη εβδομάδα και το πολύκροτο υπουργικό συμβούλιο ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, συνεχίστηκε και σήμερα.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε νέα του δήλωση μετά το tweet που είχε κάνει το μεσημέρι της Πέμπτης, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου αναφέρθηκε στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεων βίζα που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση.

«Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του Τύπου και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά. Όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης, ήταν ξεκάθαροι» και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοια σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά είπε ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του, προσθέτοντας με νόημα: «Το πολύ της θλίψεως…»

Αντίδραση Κοτζιά

Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας έδωσαν πηγές από το στενό περιβάλλον του κ. Κοτζιά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας ότι «αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή