ΝΔ: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά

ΝΔ: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να δοθεί «επιτέλους στη δημοσιότητα» η επιστολή παραίτησης του κ. Ν. Κοτζιά ζητεί η Νέα Δημοκρατία που διερωτάται εάν ο παραιτηθείς υπουργός αλλά και κ. Τσίπρας γνωρίζουν και επιβεβαιώνουν αντίστοιχα τις καταγγελίες Καμμένου περί ανάληψης, εκ μέρους του επιχειρηματία Σόρος, της έκδοσης των εγγράφων (Visa) για πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

«Χθες ο Πάνος Καμμένος, που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά  την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας.

 

Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει; Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει;

 

Εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος. Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή