Πρόσωπα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδημοσίευτο μουσικό υλικό από τον Τζορτζ Μάικλ (φωτ.) θα παρουσιαστεί στην ταινία «Last Christmas» του Πολ Φέιγκ, το οποίο θα έχει, φυσικά, αναφορές στο ομώνυμο τραγούδι των Wham, που παίζει ανελλιπώς στα ραδιόφωνα κάθε Χριστούγεννα. Στη ρομαντική κομεντί της Universal, που θα βγει τον Νοέμβριο της επόμενης χρονιάς, πρωταγωνιστούν η Εμίλια Κλαρκ και ο Χένρι Γκόλντινγκ. Μουσική του Τζορτζ Μάικλ έχει «ντύσει» πολλές ταινίες στο παρελθόν, από το «Deadpool» μέχρι το «Zoolander».

(…) Ο φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ Κάνιε Γουέστ ξαναχτυπά μέσω μιας νέας σειράς ρούχων που σχεδίασε για να υποστηρίξει την καμπάνια «Blexit» της συντηρητικής πολιτικής ακτιβίστριας Κάντανς Οουενς, που ζητάει από Αφροαμερικανούς να εγκαταλείψουν το Δημοκρατικό Κόμμα. Τα μπλουζάκια του Γουέστ γράφουν «Blexit» και «We Free», ενώ ο τραγουδιστής επισκέφθηκε πρόσφατα τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

(…) Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον κάπτεν Τζακ Σπάροου από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» να αφήνει στην άκρη το τιμόνι του «Μαύρου Μαργαριταριού». Ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος αντιμετωπίζει διάφορα ζητήματα, από καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας της πρώην συντρόφου του μέχρι οικονομικά προβλήματα, πρωταγωνίστησε στα πέντε σίκουελ της ταινίας και μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Ο χώρος του φανταστικού, πάντως, δεν θα τον χάσει, καθώς θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία – πρίκουελ του Χάρι Πότερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή