Στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής η Ο. Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής η Ο. Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, στην Καισαριανή επισκέφθηκαν σήμερα η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο, Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Ταξίαρχος Παρασκευάς Σανιδάς και μαζί με διοικούντες Αξιωματικούς, τους ενημέρωσαν αναλυτικά για διάφορα υπηρεσιακά θέματα.

Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης, μίλησαν σε αστυνομικούς και απάντησαν σε ερωτήματα και επισημάνσεις για θέματα, που σχετίζονται με τη λειτουργία της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

«Δεν πρέπει να λησμονείτε ότι βρίσκεστε σε μία σημαντική και πολύ ευαίσθητη υπηρεσία και ότι ο ρόλος σας αφορά την ασφάλεια των πολιτών η οποία αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα» σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.

Αναφερόμενη στην επικείμενη καταβολή των αναδρομικών στους ενστόλους και λοιπές κατηγορίες, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «την πρώτη αδικία που διορθώνεται».

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρθηκε στο έργο και τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται πολλές φόρες οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης να επιτελέσουν τα καθήκοντα τους και επισήμανε ότι παρακολουθεί προσωπικά την πορεία υλοποίησης θεμάτων που σχετίζονται με την ενίσχυση της Διεύθυνσης σε προσωπικό και μέσα, καθώς και με την επίλυση αιτημάτων του προσωπικού. Δεσμεύτηκε παράλληλα ότι οι προσπάθειες για τη διευθέτηση των ζητημάτων αυτών αποτελούν βασική προτεραιότητα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή