Υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ο Πάνος Καμμένος

Υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ο Πάνος Καμμένος

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν μέσω των μετωπικών συγκρούσεων που κυριάρχησαν χθες στην Ολομέλεια της Βουλή επί όλων των κεντρικών πολιτικών ζητημάτων (σχέσεις κράτους-εκκλησίας, ιδιωτικά πανεπιστήμια, λειτουργία δημοσίου κά), ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος τάχθηκε μεταξύ άλλων υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων μόνο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα υπό τον αυστηρότατο έλεγχο του κράτους. 

Αναφορικά με την Παιδεία ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι ΑΝΕΛ προτείνουν επιπλέον «το 15%-20% των θέσεων στα Πανεπιστήμια αυτά να δίνεται δωρεάν σε οικονομικά ασθενέστερα παιδιά ως ανταποδοτικό όφελος της αδειοδότησής τους». 

Στη συζήτηση της Ολομέλειας για τη συνταγματική αναθεώρηση δεν έλειψαν και οι εκατέρωθεν αναφορές σε υποθέσεις που έχουν χαρακτηριστικά σκανδάλων, ολοκληρώνοντας και με αυτό τον τρόπο ένα παζλ που παραπέμπει ευθέως σε προεκλογική αντιπαράθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή