ΝΔ: Ο κ. Καμμένος ας αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα το πολιτικό τέλος του

ΝΔ: Ο κ. Καμμένος ας αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα το πολιτικό τέλος του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος νωρίτερα θέλησε να προβεί σε μια σειρά ερωτημάτων προς την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή δικαστική απόφαση που σχετίζεται με τα δάνειά της.

Στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς επισημαίνει πως έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της, ενώ παράλληλα του συνιστά να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα τo οριστικό πολιτικό του τέλος.

Παράλληλα, η ΝΔ του υπενθυμίζει ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της και εκλιπαρούσε, όπως σημειώνουν, τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΝΔ αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στον κ. Καμμένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της. Ήταν τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δάνεια της ΝΔ, καθώς το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα.

Ενημερώνουμε τον κ. Καμμένο ότι η ΝΔ έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της. Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα τo οριστικό πολιτικό του τέλος».

Ας σημειωθεί, πως ο Πάνος Καμμένος είχε προβεί σε μια σειρά ερωτημάτων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή δικαστική απόφαση σχετικά με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος δήλωνε πως περίμενε από τον κ. Μητσοτάκη να έχει το «πολιτικό θάρρος» να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε.