ΝΔ: Ο κ. Καμμένος ας αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα το πολιτικό τέλος του

ΝΔ: Ο κ. Καμμένος ας αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα το πολιτικό τέλος του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος νωρίτερα θέλησε να προβεί σε μια σειρά ερωτημάτων προς την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή δικαστική απόφαση που σχετίζεται με τα δάνειά της.

Στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς επισημαίνει πως έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της, ενώ παράλληλα του συνιστά να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα τo οριστικό πολιτικό του τέλος.

Παράλληλα, η ΝΔ του υπενθυμίζει ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της και εκλιπαρούσε, όπως σημειώνουν, τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΝΔ αισθάνεται την ανάγκη να υπενθυμίσει στον κ. Καμμένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρξε -δυστυχώς- βουλευτής της. Ήταν τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δάνεια της ΝΔ, καθώς το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα.

Ενημερώνουμε τον κ. Καμμένο ότι η ΝΔ έχει εξυγιάνει πλήρως τα οικονομικά της. Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα τo οριστικό πολιτικό του τέλος».

Ας σημειωθεί, πως ο Πάνος Καμμένος είχε προβεί σε μια σειρά ερωτημάτων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή δικαστική απόφαση σχετικά με τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος δήλωνε πως περίμενε από τον κ. Μητσοτάκη να έχει το «πολιτικό θάρρος» να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή