Επιστημονική επιτροπή για την αναμόρφωση του σχολικού ωραρίου συγκρότησε ο Γαβρόγλου

Επιστημονική επιτροπή για την αναμόρφωση του σχολικού ωραρίου συγκρότησε ο Γαβρόγλου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστημονική επιτροπή για τη διερεύνηση δυνατότητας αναμόρφωσης του σχολικού ωραρίου, συγκρότησε ο υπουργός Παιδείας, κ. Κώστας Γαβρόγλου.

Η επιτροπή θα έχει ως έργο να μελετήσει τη δυνατότητα αναμόρφωσης του σχολικού ωραρίου, και συγκροτείται στο πλαίσιο του σχεδίου τα μαθήματα να ξεκινούν από τις 9 το πρωί στα Λύκεια κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020. Πάντως, όπως έχει διευκρινίσει ο κ. Γαβρόγλου, στα Δημοτικά δεν θα αλλάξει τίποτα.

«Εκείνο που πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι για τα Δημοτικά είναι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από το σημερινό καθεστώς. Θα μπορούν να αφήνουν τα παιδιά τους νωρίς και θα μπορούν τα συνεχίσουν να απασχολούνται τα παιδιά μέχρι την έναρξη των μαθημάτων. Είμαστε σε συνεννόηση με τις Περιφέρειες ως προς την μεταφορά των παιδιών, βεβαίως για το Γυμνάσιο και για το Λύκειο δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα» έχει δηλώσει για το θέμα ο κ. Γαβρόγλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή