Με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας συναντήθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας συναντήθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ομιλία του για την ανομία στα πανεπιστήμια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο γραφείο του, στη Βουλή, με 40 μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, φοιτητές), καθώς και με μέλη του Τομέα Παιδείας της ΝΔ που παρακολούθησαν την ομιλία του.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης τους είπε:

«Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή σας. Εμείς ήμασταν στην ώρα μας. Ελπίζω να βρήκατε τη συζήτηση ενδιαφέρουσα. Είναι ωραία να είναι γεμάτα τα θεωρεία».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, επισήμανε ότι ο στη δευτερολογία του ο κ. Τσίπρας δεν μίλησε καθόλου για τη βία και την ανομία, αλλά αναλώθηκε σε γενικές αναλύσεις.

Επίσης τους κάλεσε αύριο, στις 10:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Παιδείας της ΝΔ. «Δεν απευθυνόμαστε μόνο σε όσους εργάζονται στην εκπαίδευση, αλλά και στους γονείς, στους μαθητές και στους φοιτητές» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή