«Πόλεμος» Καμμένου – Κωσταράκου στα social media

«Πόλεμος» Καμμένου – Κωσταράκου στα social media

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλη Κωσταράκου και του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

Αφορμή στάθηκε η αιχμηρή ανάρτηση του κ. Κωσταράκου στην οποία σχολιάζει την συνήθεια του Ελληνα υπουργού να φοράει στρατιωτικές στολές, επισημαίνοντας δεν μπορεί να τις φοράει ο καθένας, ακόμα κι αν αυτός είναι υπουργός, καθώς η στολή είναι σύμβολο.

Στο σχόλιο του υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τον κόπο και το τίμημα που έχουν καταβάλει όσοι φορούν τις στολές αυτές, ενώ προσθέτει ότι «το δικαίωμα να φέρεις τη στολή δεν ειναι καθόλου εύκολο να το αποκτήσεις, γιατι πρέπει να καταταγείς και συνεπάγεται άνα μεγάλο προσωπικό και οικογενειακό τίμημα».

«Θεωρώ ότι ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα ή ακόμα, σε ένα πιο "πολιτικό πλαίσιο", δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του "υπουργικά διακριτικά"», γράφει χαρακτηριστικά. 

Αμεση ήταν η απάντηση του κ. Καμμένου, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, σχολίασε: «Ο Στρατηγός Κωσταράκος αφού δώριζε από μια στολή κάθε υπουργό τώρα ως απόστρατος κάνει φαρμακερές αναρτήσεις στο διαδίκτυο προφανώς γιατί ως υπουργός δεν ενέκρινα αυτοκρατορική συνοδεία 21 μαγειρες, υπασπιστές για την σύζυγο, σερβιτόρους να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή