Η ελληνο-ρωσική συνεργασία στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα – Μεντβέντεφ

Η ελληνο-ρωσική συνεργασία στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα – Μεντβέντεφ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα συζητήσει στις 7 Δεκεμβρίου με τον Έλληνα ομόλογο του ζητήματα που αφορούν την εμπορική και οικονομική συνεργασία, έργα στον ενεργειακό τομέα και την αγροτική οικονομία, αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο του Ρώσου πρωθυπουργού.

«Στις επτά Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξη Τσίπρα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και της προοπτικές της ρωσο-ελληνικής εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας, την υλοποίηση από κοινού έργων στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των υποδομών μεταφορών, των υψηλών τεχνολογιών, της αγροτικής οικονομίας και άλλους τομείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, στην οποία προστίθεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ρωσία έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή