Δηλώσεις Ν. Παππά σχετικά με δημοσιεύματα για συνεργάτη του και – Τι απαντά η ΝΔ

Δηλώσεις Ν. Παππά σχετικά με δημοσιεύματα για συνεργάτη του και – Τι απαντά η ΝΔ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά με αφορμή όσα ο ίδιος ανέφερε σχολιάζοντας δημοσίευμα για τις απολαβές του συνεργάτη του Μ. Πετσίτη εξαπέλυσε η ΝΔ.

«Αν η Νέα Δημοκρατία 'ψειρίζει τη μαϊμού', προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του, (στον ρ/σ «Στο Κόκκινο») και αναφερόμενος στο δημοσίευμα, ο κ. Παππάς ανέφερε:

«Επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή