Sputnik: Συνάντηση Μητσοτάκη – Μισούστιν για τις ελληνορωσικές σχέσεις

Sputnik: Συνάντηση Μητσοτάκη – Μισούστιν για τις ελληνορωσικές σχέσεις

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην διήμερη επίσκεψη του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν, αναφέρεται με τηλεγράφημα το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο, ο Μισούστιν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν τις διμερείς οικονομικές σχέσεις και την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των μεταφορών, του πολιτισμού και άλλους.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, για να εκπροσωπήσει τη Μόσχα για τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Μισούστιν θα τιμηθεί με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλης των Αθηνών σε ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής της Ρωσίας στον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα της Ελλάδας την περίοδο 1821-1829.

Το μετάλλιο θα απονείμει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στη διάρκεια ειδικής τελετής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή