Ένοπλες Δυνάμεις: Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση Ελλάδας – Κύπρου «Σαλαμίς»

Ένοπλες Δυνάμεις: Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση Ελλάδας – Κύπρου «Σαλαμίς»

Η Ελλάδα συμμετείχε με τη φρεγάτα «ΚΑΝΑΡΗΣ», ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς και εξειδικευμένους νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινή άσκηση Έρευνας – Διάσωσης από τις δυνάμεις Ελλάδας και Κύπρου, με την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ – 03/21», πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή, εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας-Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα συμμετείχε στην άσκηση με τη φρεγάτα «ΚΑΝΑΡΗΣ», ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Εθνικής Φρουράς, καθώς και εξειδικευμένους νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Τον συντονισμό της άσκησης είχε, σύμφωνα με το ΚΣΕΔ, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας, σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Ελλάδος.

Πρόκειται για την 3η προγραμματισμένη δραστηριότητα σε θέματα Έρευνας – Διάσωσης εντός του 2021 και εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης Διακρατικής Συμφωνίας Ε-Δ μεταξύ της Κύπρου και της Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή