ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ιρακινού πρωθυπουργού

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ιρακινού πρωθυπουργού

Η απόπειρα δολοφονίας του Ιρακινού πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε με «τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα δύο από τα οποία καταρρίφθηκαν»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελλάδα καταδικάζει έντονα την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πρωθυπουργού του Ιράκ Μουσταφά αλ-Καντίμι, τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως «στεκόμαστε στο πλευρό της ιρακινής κυβέρνησης ενάντια σε αυτήν την προφανή τρομοκρατική ενέργεια, υποστηρίζουμε την έκκληση του πρωθυπουργού του Ιράκ για ηρεμία και αυτοσυγκράτηση και επαναλαμβάνουμε τη σταθερή υποστήριξη της Ελλάδας στην ειρήνη και στην ασφάλεια στο Ιράκ και στην περιοχή».

Η απόπειρα δολοφονίας του Ιρακινού πρωθυπουργού την Κυριακή στη Βαγδάτη πραγματοποιήθηκε με «τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα δύο από τα οποία καταρρίφθηκαν» από τη φρουρά του Μουσταφά αλ-Καντίμι, έγινε γνωστό από δύο πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή